Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Roergebakken pittigekipreepjes

Aantal personen: 2

Ingrediënten

50 gr rijstnoedels
2 eetlepels zonnebloemolie
250 gr kipfilet
1 fijngesneden ui
1 fijngesneden teentje knoflook
2 eetlepels fijngeraspte verse gemberwortel
150 gr shii-take in plakken
1 krop paksoi in stukjes
1 rode Spaanse peper in ringen
2 eetlepels Thaise vissaus (nam pla)
1 theelepel suiker
2 lente-uitjes in dunne ringen
100 gr taugé
peper

Bereiden

Week de rijstnoedels ± 15 minuten in kokend water en laat ze
uitlekken.
Verhit intussen de olie in een wok, voeg de kip en de ui toe en roerbak ze
± 5 minuten.
Voeg de knoflook toe en bak ze ± 30 seconden mee.
Doe de gember en de shii-take erbij en bak ze ± 30 seconden
mee.
Voeg de paksoi, Spaanse peper, vissaus, suiker en peper toe en bak ze Al
omscheppend ± 3 minuten tot de paksoi iets gaat slinken.
Schep de lente-ui en de taugé erdoor en neem de wok van het
vuur.
Serveer het gerecht met de rijstnoedels.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gamba‘snaturel
Pisanggoreng
Spinazie uit de wok
Boemboe Baliikan
Rundvlees met paprika encourgette

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes